I menigheden er der en række små fællesskaber der samles om en fælles interesse.

Det er helt uforpligtende at deltage og formålet er at have det sjovt sammen.

Har du lyst til at være med, kan du læse mere herunder.

I Herning har vi mange dejlige naturområder hvor man sammen kan gå ture og nyde den friske luft.

Besøg fx. Løvbakke Dyrehave, Fuglsang Sø, en af de mange parker i Herning eller Knudmosen med Knudmosebjerget.

Kom og vær på en gåtur!

Passionen for jagt, uanset om det er med hagl eller kugle, udfolder sig også blandt kirkens medlemmer.

Ud over et interesse fællesskab, kan dette også betyde fælles ture på bl.a. flugt / riffelskydebane.

Ved deltagelse i en bibelstudiegruppe, kan du blive klogere på hvad bibelen indeholder.

Man mødes i private hjem.

Disse grupper indgår i kirkens programlægning

Spiller du et instrument eller kan noget med sang, er der store muligheder for at udfolde sig ved kirkens arrangementer.

Men herudover, også  have medindflydelse på kirkens musik setup, helt grundlæggende

Vi har i kirken fans af FCM, Brøndby mfl.

Kom med på fællesture til MCH Arena eller vær med i et hjem for at se fx. CL kampe.

Kirkens mountainbike ryttere arrangerer ture på spor i Midtjylland, her deltager ryttere på alle niveauer.