Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lmkirken-herning.dk/public_html/templates/lmkirkenny30/functions.php on line 185

I menigheden er der en række små fællesskaber der samles om en fælles interesse.

Det er helt uforpligtende at deltage og formålet er at have det sjovt sammen.

Har du lyst til at være med, kan du læse mere herunder.

I Herning har vi mange dejlige naturområder, hvor man sammen kan gå ture og nyde den friske luft.
Besøg fx. Løvbakke Dyrehave, Fuglsang Sø, en af de mange parker i Herning eller Knudmosen med Knudmosebjerget.

Kom og vær på en gåtur!

Passionen for jagt, uanset om det er med hagl eller kugle, udfolder sig også blandt kirkens medlemmer.
Ud over et interessefællesskab, kan dette også betyde fælles ture på bl.a. flugt / riffelskydebane.

Kirkens bibelstudiegrupper mødes regelmæssigt i private hjem. Der er også plads til dig!

Spiller du et instrument eller kan noget med sang, er der store muligheder for at udfolde sig ved kirkens arrangementer.
Men herudover, også at have medindflydelse på kirkens musik setup, helt grundlæggende.

Vi har i kirken fans af FCM, Brøndby mfl.

Kom med på fællesture til MCH Arena eller kom med, når vi mødes privat til fx. CL kampe.

Kirkens mountainbike ryttere arrangerer ture på spor i Midtjylland, her deltager ryttere på alle niveauer.