I menigheden er der en række små fællesskaber der samles om en fælles interesse.

Det er helt uforpligtende at deltage og formålet er at have det sjovt sammen.

Har du lyst til at være med, kan du læse mere herunder.

Fredagsfællesskab afholdes to gange hvert halve år. Vi mødes og spiser sammen, hvorefter der typisk vil være arrangeret noget sport enten ude eller i en hal. Aftenen afsluttes med kaffe og andagt. Fredagsfællesskab er for at styrke fællesskabet LM Kirken og LMU'en imellem og alle aldre er velkomne.

Kontaktperson:

Søndagsbrunch er et socialt fællesskab for unge familier, unge par og unge singler i LM Kirken Herning. Det er primært for dem, der ikke længere går i LMU og endnu ikke har rundet de 40 år. Men vi er et åbent fællesskab, og er du ikke i nævnte målgruppe, men ønsker at være med, så kontakt kirkens præst Martin Haahr. Programmet er simpelt; vi mødes den søndag i måneden, hvor der ikke er gudstjeneste fra kl. 9.30 til 12 og spiser morgenmad/ brunch sammen. Der vil typisk være en andagt, og måske synger vi en sang, men ellers hygger vi med snak og socialt samvær.

I Herning har vi mange dejlige naturområder, hvor man sammen kan gå ture og nyde den friske luft.
Besøg fx. Løvbakke Dyrehave, Fuglsang Sø, en af de mange parker i Herning eller Knudmosen med Knudmosebjerget.

Kom og vær på en gåtur hver onsdag.

Passionen for jagt, uanset om det er med hagl eller kugle, udfolder sig også blandt kirkens medlemmer.
Ud over et interessefællesskab, kan dette også betyde fælles ture på bl.a. flugt / riffelskydebane.

Kirkens bibelstudiegrupper mødes regelmæssigt i private hjem. Der er også plads til dig!

Spiller du et instrument eller kan noget med sang, er der store muligheder for at udfolde sig ved kirkens arrangementer.
Men herudover, også at have medindflydelse på kirkens musik setup, helt grundlæggende.

Vi har i kirken fans af FCM, Brøndby mfl.

Kom med på fællesture til MCH Arena eller kom med, når vi mødes privat til fx. CL kampe.

Kirkens mountainbike ryttere arrangerer ture på spor i Midtjylland, her deltager ryttere på alle niveauer.