Børnenes 5 minutter


Børnenes 5 minutter

I LM Kirken er der i udgangspunktet ”Børnenes 5 minutter” ved hver gudstjeneste således, at børnene er med til hele gudstjenesten. "Børnenes 5 minutter" zoomer ind på dagens tema og tekst og forklares/ fortælles i børnehøjde.

At børnene sidder med til gudstjeneste, er den praksis, vi mener at finde i Det Nye Testamentes breve. Selvom børnene ikke forstår alt, hvad der foregår til gudstjenesten, så er Guds ord levende og virker også i dem.

Samtidig giver det også os som forældre en god anledning til at snakke med vores børn om indholdet i gudstjenesten og svare på de spørgsmål, der rejser sig for dem. Og så har det en ufattelig stor værdi, at børnene spejler sig i os som forældre og derfor også af vores deltagelse i gudstjenesten lærer, hvor vigtigt det er at lytte til Guds ord, hvor velsignet det er at modtage nadveren og være sammen i bøn og lovprisning til Gud.

Børnekirke

Ca. en gang i måneden vil der i stedet for "Børnenes 5 minutter" være Børnekirke under prædiken. Børnekirke er for alle børn i alderen 3-9 år. Her følger de børn, som har lyst, med den børnekirke ansvarlige over i klubhuset samt følges tilbage igen ved prædikens afslutning.

Noget for dig?

Ser du dig selv i den vigtige opgave med at dele evangeliet om Jesus med de mindste, så tag kontakt til en fra ældsterådet.

SOCIAL

Følg LM Kirken Herning på Facebook


© Copyright LM Kirken Herning 2022

LM Kirken Herning Godthåbsvej 23 7400 Herning