LM Kirken Herning søger ny præst

Kirken er en aktiv menighed og vi samles normalt 80-100 til vores gudstjenester. Vi holder gudstjeneste ca. 3 gange om måneden.

Udover at arrangere gudstjenesten er vi også aktive i forskelligt diakonalt arbejde blandt danskere og nydanskere og har klubarbejde for børn, juniorer, teen og LMU

(Se mere om kirkens virke andetsteds på vores hjemmeside)

Vi søger ny præst, idet vores nuværende har valgt at gå på efterløn

Så måske er det dig?

Stillingen er på 80-100% afhængig af dit ønske.

Du brænder for og lever i evangeliet og vil forkynde Guds ord klart.

Du vil involvere dig i menighedens liv og lede menigheden i samarbejde med kirkens ledelse.

Du ønsker at inspirere, rådgive og være initiativtager for lokal mission, så at LM Kirken Herning forbliver en aktiv menighed, der 24/7 har evangeliet og Jesus i centrum.

Du har gerne en bachelor i teologi eller tilsvarende.

Du får mulighed for at udvikle dig på kurser og deltage i medarbejderarrangementer i LM regi

Tiltrædelse er som udgangspunkt 1/10 2020, men vi venter gerne på den rette.

Ansættelse er formelt via Luthersk Mission Danmark som har det juridiske ansvar i fht. ansættelsen

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte ældsterådsformand Henning Andersen på tlf. 28115900 eller menighedsrådsformand Lisbeth Jefsen på tlf. 29919980